Abus, Vredestein en FFWD blijven aan boord

Abus, Vredestein en FFWD blijven aan boord

Ook in 2023 blijven de renners van Metec-SOLARWATT met helmen van Abus, banden van Vredestein en wielen van FFWD rijden.

ABUS

We hoeven niet te vertellen dat een helm je leven kan redden. We hebben helaas al vaak genoeg mee mogen maken dat een helm van levensbelang is. Dat bescherming ook mooi kan zijn bewijst ABUS. Het Duitse merk maakt onder andere helmen voor het Movistar Team en Alpecin Fenix. Daarnaast al jaren de helmleverancier van onze ploeg. Metec-SOLARWATT rijdt al een tijdje rond met de verschillende helmen van ABUS. En je hebt ze vast al eens voorbij zien komen, want de fluoriserende kleur is niet te missen

Veilig op pad met Abus helmen

FFWD

Al meer dan 15 jaar maakt FFWD hoogwaardige carbon wielen. Dat doen ze allemaal vanuit hun hoofdkantoor in Zwolle. Een echt Nederlands bedrijf dus. FFWD wielen zijn al te zien geweest in de grootste wedstrijden ter wereld. Diverse ploegen rijden dan ook met de wielen uit Zwolle. Metec-SOLARWATT doet dat ook al een paar jaar en gaat daar ook in 2023 mee verder.

Get confident, go fast.

Vredestein

Vredestein maakt banden voor auto’s, landbouwvoertuigen en fietsen. Het Nederlandse merk is ook in 2023 op de wielen van Metec-SOLARWATT te zien. De banden die wij gebruiken zijn vooral de snelle tubeless Fortezza banden. Banden waarmee we ook in 2023 als eerste over de streep willen gaan. En dan is een banddikte voorsprong genoeg.

Fietsbanden van Vredestein

Blijf onze social media in de gaten houden voor de bekendmaking van de nieuwe fiets

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.