Axel van der Tuuk 8e op EK Tijdrijden

Axel van der Tuuk 8e op EK Tijdrijden

Axel van der Tuuk is 8e geworden op het Europees kampioenschap Tijdrijden. De renner uit Drenthe reed naar een tijd van 23:09. Dat was 1 minuut en 7 seconden langzamer dan de Belgische winnaar Alec Segaert. De tijd van Axel gaf hem de 8e plek in de einduitslag. 

Axel selecteerde zich een paar weken geleden door de tijdrit in de Flanders Tomorrow Tour te winnen. Uiteindelijk heeft hij met een top 10 notering bewezen dat hij deze selectie waard is,

Ook Metec-SOLARWATT aanwinst Wessel Mouris ging van start in de tijdrit. Hij werd 17e.

Huub Artz en Tibor del Grosso op de wegrit

Komende vrijdag staat de wegrit op het programma. Namens Metec-SOLARWATT rijden daar Huub Artz en Tibor del Grosso. Als onderdeel van een sterke Nederlandse selectie hopen zij om de prijzen te kunnen rijden. De wedstrijd begint om 9:30 in Hoogeveen en eindigt rond 12:45 op de VAM-Berg.

Bij de profs ook renners met een Metec-SOLARWATT verleden

Wie naar de deelnemerslijst van de profs kijkt ziet ook tal van renners met een verleden bij Metec-SOLARWATT. Bij de tijdrit zagen we Sjoerd Bax al in actie, die een paar jaar geleden nog in het shirt van Metec-SOLARWATT reed. Bax werd netjes 10e.

Op de wegrit staat Sjoerd Bax weer aan de start. Samen met Marijn van den Berg en Elmar Reinders een van de renners die enkele jaren bij Metec-SOLARWATT heeft gereden. Daar zijn we als ploeg natuurlijk trots op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.