Hidde van Veenendaal strandt in het zicht van de finish

Hidde van Veenendaal strandt in het zicht van de finish

Een goede teamprestatie werd afgelopen zondag niet beloond in de Fokker Slag om Woensdrecht. Hidde van Veenendaal leek op weg naar een overwinning, maar werd in de laatste meters ingelopen. 

Tijdens de koers zagen we een aanvallend Metec-SOLARWATT. Huub Artz en Hidde van Veenendaal gingen in de aanval en toen zij werden ingelopen was het de rest van de ploeg die zich van voren lieten zien.

Tim Marsman probeerde het talloze keren, maar de winnaar van Loir et Cher kwam niet weg. Ook Lars Oreel, die nagenoeg een thuiswedstrijd reed, probeerde meerdere keren weg te komen.

In de absolute slotfase was het Hidde van Veenendaal die een alles of niks aanval plaatste. “Tim zat in mijn wiel en die zei dat ik vol door moest gaan. Toen ben ik vol door gegaan. Helaas had ik net te weinig snelheid waardoor het peloton er nog overheen kon gaan.” Het zag er naar uit dat Hidde deze koers op zijn naam ging schrijven.  “Ik dacht even dat ik hier ging winnen. maar het was vijftig meter te lang.”

Ondanks de teleurstelling was de ploeg ook blij met het sterke optreden van alle renners.  “Dit doet wel even pijn, maar als team hebben we heel goed gereden. Nu is het helaas net niet, hopelijk wordt het dit seizoen ook een keer net wel.”

Bekijk hier de aanval van Hidde van Veenendaal:

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.