Joris Reinderink en Boris Romers maken Metec-SOLARWATT compleet

Joris Reinderink en Boris Romers maken Metec-SOLARWATT compleet

De laatste twee toevoegingen aan de selectie voor 2024 zijn Joris Reinderink en Boris Romers. Reinderink komt van DSM en Romers komt over van Willebrord Wil Vooruit.

Joris Reinderink is pas 20 jaar oud en komt over van Team DSM. Ploegleider Arjan Ribbers is blij met de overstap naar Metec-SOLARWATT. “Met Reinderink halen we iemand bij de ploeg die bewezen heeft goed mee te kunnen in de heuvelachtige koersen. Helaas voor Joris heeft hij dit het afgelopen seizoen niet kunnen zien, door een langslepende blessure. Maar de wijze waarop hij dit zelfstandig aangepakt heeft en nu weer fit, zegt iets over zijn karakter.”

Boris Romers wordt in november 21 jaar en wordt dus laatste jaars belofte. Na een aantal jaar op clubniveau, maakt hij nu de overstap naar de continentale formatie van Metec-SOLARWATT. “Romers, volgen we al een tijdje”, vertelt Arjan Ribbers. “Hij heeft dit jaar vooral in de U23 Road Series laten zien dat hij zich als één van de weinige Nederlandse renners wist staande te houden in het Belgische geweld. Daarnaast hopen we door het samenbrengen van Boris met Roy Hoogendoorn een succes formule in ere hersteld te hebben. Beide renners hebben succesvol samen gereden in hun gezamenlijke jaren bij Willebrord Wil Vooruit.”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.