Solarwatt blijft nog een jaar aan boord

Solarwatt blijft nog een jaar aan boord

Goed nieuws vanuit de Flanders Tomorrow Tour. SOLARWATT verlengt het sponsorcontract met onze wielerploeg.

Ook volgend jaar staat SOLARWATT op het shirt van Metec-SOLARWATT Continental Team. Na de afgelopen seizoenen op het shirt van de wielerploeg heeft het internationale bedrijf, met een vestiging in Tiel, besloten om het sponsorcontract te verlengen.

Volgens het bedrijf geeft de sponsoring van onze wielerploeg nog meer internationale bekendheid. Door het internationale programma dat Metec rijdt wordt de naam SOLARWATT.

SOLARWATT is al dertig jaar een belangrijke speler in zonnepanelen. Ooit begonnen in het Duitse Dresden maar tegenwoordig ook een vestiging in Tiel. Zodoende kwam het bedrijf in contact met de wielerploeg en zijn ze al een aantal jaar sponsor van onze continentale ploeg.

SOLARWATT staat in heel Europa bekend om de innovatieve glas-glas panelen, sectorkoppeling en modulaire batterijsysteem. Daarmee draagt het bedrijf fundamenteel bij aan de autonome positie van de Europese zonne-energieproductie. Dat is des te meer van belang nu de vraag naar lokaal en duurzaam geproduceerde producten sterk stijgt. Ondertussen werken er zo’n 800 mensen bij SOLARWATT.

Lees hier wat SOLARWATT nog meer doet.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.