Tim Marsman opnieuw dichtbij een overwinning

Tim Marsman opnieuw dichtbij een overwinning

Een dag na de Ronde van Overijssel en de H4A Beloftenweekend stonden er opnieuw twee wedstrijden op het programma. De NUMMER1 Limburg Trofee en de Ardense Pijl

In de NUMMER1 Limburg Trofee moest er flink worden geklommen. Met onder anderen de Slingerberg en de Snijdersberg stonden er wat lastige beklimmingen op het programma.

Kort na de start was het Lars Oreel die in de aanval ging. Hij kreeg een aantal renners met zich mee en niet veel later bestond de groep uit 15 man en zat ook Tim Marsman daar bij. Nog voor de eerste doorkomst sloten er nog eens wat renners aan en zat ook Thijs de Lange in de kopgroep.

Met Tim, Lars en Thijs in de eerste groep begon de finale. Uiteindelijk bleef Tim over met een vier andere renners. Tim probeerde de boel onder druk te zetten door aan te vallen, maar uiteindelijk werd het een sprint. Daarin was Jelle Johannink van Abloc de snelste. Tim kwam als vierde over de streep.

Ardense Pijl

In de Ardense Pijl was het een zware dag voor de mannen van Metec-SOLARWATT. Huub Artz werd 68e en Bart Hordijk kwam als 76e over de streep.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.