Vier keer podium voor Metec-SOLARWATT

Vier keer podium voor Metec-SOLARWATT

Metec-SOLARWATT heeft Flanders Tomorrow Tour afgesloten met vier podiumbezoeken. Zowel het ploegenklassement en de groene trui werden gewonnen door de mannen van de Tielse formatie. Ook in het algemeen klassement werden Tibor de Grosso en Axel vn der Tuuk tweede en derde.

In de laatste etappe deden de mannen van ploegleider Arjan Ribbers er alles aan om een gooi te doen naar de eindzege. Al vroeg in de etappe wist Huub Artz weg te komen. Niet veel later spring Axel van der Tuuk er heen. Ondanks de goede samenwerking in de kopgroep bleef het gat rond de 20 seconden.

In het peloton waren het de mannen van Metec-SOLARWATT die probeerde af te stoppen, maar de Zweedse ploeg van de klassementsleider wist het gat dicht te rijden. Del Grosso pakte nog seconden, maar dat was niet genoeg om de leiderstrui over te nemen.

Tijdens de laatste ronde probeerde Tibor en Axel nog weg te komen, maar het peloton bleef compleet. In de massasprint veranderde er niets meer in het algemeen klassement waardoor de Zweed Jakob Soderqvist het algemeen klassement op zijn naam te schrijven.

Ploegenklassement

Niet alleen plek twee en drie waren voor Metec-SOLARWATT ook de groene trui en het ploegenklassement gaat mee met de mannen van Arjan Ribbers.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.