Afsluiting trainingskamp Maasbommel

Afsluiting trainingskamp Maasbommel

Gisteren was de laatste trainingsdag van het tweede trainingskamp van 2021.

Deze dag begon vroeg voor de begeleiding. Met vandaag een volle agenda voor de boeg werden alle materialen klaargezet voor een nieuwe teamfoto. Om 10:00 werden alle renners verwacht op de parkeerplaats van hotel Moeke Mooren voor de teamfoto om daarna op pad te gaan voor een dag vol opdrachten en plezier op de fiets.

 

Vandaag was ook de dag dat er tijdens de rit veel foto’s en video opnames werden gemaakt met behulp van een professionele fotograaf. Onder genot van prachtig zonnig weer vertrokken de renners om 10:45 richting Nijmegen om daar te gaan trainen.

Rondom Groesbeek werden verschillende blokken afgewerkt om zo steeds beter richting nieuwe wedstrijdperiode toe te werken. Om vervolgens om 16:00 terug te keren naar Maasbommel. Tijdens dit trainingskamp zijn er ook verschillende beelden gemaakt, voor de aftermovie van dit trainingskamp klik hier.

 

Uiteindelijk werd na 4 dagen van volop punten verdienen de winnaar van het totaal duidelijk. Tijdens de 4 dagen konden punten verdiend worden op de fiets zoals met de punten- en afvalkoers van afgelopen maandag. Maar ook de voorspelling op de wielerwedstrijd Dwars door Vlaanderen en Gibraltar-Nederland. Uiteindelijk trok Tim Marsman aan het langste eind en werd hij op de plekken 2 en 3 vergezeld door Thijs de Lange en Rick Ottema.

Geen reactie's

Geef een reactie