Eerste trainingskamp Zuid-Limburg

Eerste trainingskamp Zuid-Limburg

Deze week is het zover, het eerste trainingskamp van 2021. Dit jaar vanwege corona niet in Spanje, maar in eigen land.

Deze week zijn alle renners gezamenlijk aan het trainen in het prachtige Zuid-Limburg. Vanuit Valkenburg vertrekken onze renners deze week 3 dagen om zich samen met onze trainer Jens Voet en Ploegleider Adrie van Houwelingen voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Onder de renners waren ook alle nieuwe renners die op deze manier uitgedaagd werden om met de ‘oude renners’ op te trekken.

In 2 groepen gingen onze renners coronaproof onderweg. Voor vertrek was er nog een gezamenlijke bespreking om de training van die dag door te bespreken. Samen met trainer Jens Voet ging de ploeg die aanstaande zondag start in de GP Jean-Pierre Monseré Roeselare richting de Eyserbosweg om zich daar optimaal voor te bereiden voor deze koers.

De tweede groep van Adrie van Houwelingen ging onderweg naar het drielandenpunt in Vaals om daar hun training af te werken. Hier werd o.a. het nieuwe materiaal van Vredestein (banden) en FFWD (wielen) uitgetest. Samen met de nieuwe kleding van Rogelli konden onze renners gesoigneerd alles uit zichzelf halen.

Met goede weer van deze week was het op sommige momenten ook zeker genieten van het uitzicht en het zonnetje tijdens het fietsen door het mooie Limburgse heuvellandschap.

Geen reactie's

Geef een reactie