Jason van Dalen vierde in Polen

Jason van Dalen vierde in Polen

Ook in de tweede rit van de Poolse etappekoers wisten de mannen zich goed van voren te handhaven, met Jason van Dalen op plek vier.

De tweede etappe van de 31e Międzynarodowego Wyścigu “Solidarności” i Olimpijczyków (UCI 2.2) leidde van Krosno naar Nowy Sącz. In de tussenliggende 154,7 kilometer waren een aantal lastige beklimmingen opgenomen, die voor een mogelijke afscheiding zou kunnen zorgen.

Opnieuw vlogen de renners in een hoog tempo over de Poolse wegen. Een tweetal renners wist een klein gaatje te slaan, waarna het peloton het tempo verlaagde en het kopduo al snel drie minuten voorsprong kreeg. De ploegen van CCC en Israel Srart-up Nation voerden de hoofdmacht aan, waaruit in de heuvelzone een flink aantal renners moest lossen. De Metec-TKH-mannen wisten zich goed in de eerste groep te handhaven.

In de lange afzink richting de finish werden de vluchters weer ingerekend en werd een groepssprint ingeleid. De Duitser Michel Aschenbrenner (P&S Metalltechnik) was daarin de snelste, terwijl Jason van Dalen naar plek vier sprintte.

Geen reactie's

Geef een reactie