Kan Johim Ariesen zijn leiderstrui behouden?

Kan Johim Ariesen zijn leiderstrui behouden?

In de vierde etappe van de Bałtyk Karkonosze Tour (UCI 2.2) doemen de eerste serieuze bergen op.
,,De ploeg heeft gisteren weer geweldig werk geleverd’’, weet Johim Ariesen het werk van zijn ploegmaats te waarderen. ,,Ze hebben eerst de vluchters binnen handbereik gehouden en daarna in de finale nog de sprint voor me voorbereid. Helaas kwam ik net te kort om ze voor hun werk te belonen.’’

Johim Ariesen in het geel na de 3e etappe Bałtyk Karkonosze Tour

Het behouden van de gele leiderstrui zal in de zaterdagetappe een zware klus worden. In de vierde etappe gaat de koers het Reuzengebergte (Karkonosze) in.

Profiel 4e etappe Bałtyk Karkonosze Tour

,,Als er geklommen moet worden, dan zal ik voor de ploeg gaan werken.’’ Met Jarno Gmelich Meijling op de negende plek van het klassement heeft de ploeg nog een pion voor in het klassement. ,,Ik heb de laatste dagen veel werk verricht’’, legt Jarno uit. ,,Maar de benen zijn goed, dus ik ben benieuwd wat het weekend zal brengen.’’ Daarnaast mikt ook Jasper Hamelink, recent nog vijfde in de CCC Tour en bergkoning in de Tour du Loir-et-Cher, op een goed eindklassement. En met zijn tijdritcapaciteiten, zondagochtend is er een klimtijdrit, maakt hij ook kans op een goede eindklassering.

Geen reactie's

Geef een reactie