Lars Hohmann eerste aanwinst 2020

Lars Hohmann eerste aanwinst 2020

Met het aantrekken van Lars Hohmann is de eerste nieuwkomer voor het seizoen 2020 bekend.

Nu het einde van het seizoen al weer in zicht begint te komen is het management al bezig met de voorbereidingen voor het wielerjaar 2020. De eerste nieuwe rekruut is Lars Hohmann. De 17-jarige renner uit het Brabantse Oosterhout is tweedejaars Junior en een van de meest talentvolle renners van het land.

,,Lars zit nog maar twee jaar de racefiets’’, verklaart ploegleider Adri van Houwelingen de keuze voor de coureur van WV De Jonge Renner. ,,Voor die tijd zat hij voornamelijk op de mountainbike. Hij heeft al laten zien dat hij op de weg goed uit de voeten kan, maar hij moet nog veel ontdekken. Bij ons krijgt hij de kans om zich verder te ontwikkelen.’’

Dit jaar was Hohmann succesvol in de meerdaagse Acht van Bladel, waar hij het eindklassement won, won hij de tijdrittitel van het district Zuid-Oost, behaalde hij de tweede plek in de KNWU Klimmerstrofee en toonde hij zich in de Juniorendriedaagse Axel (UCI 1.1) met een vijfde stek in de eindstand.

2 Reactie's
  • Jan van der Velden
    Geplaatst op 22:16h, 22 augustus

    Supertof voor Lars. Ik verkocht aan hem zijn eerste Mtb toen hij 8 jaar was. Jaar per jaar zag ik hem groeien. Zo mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkeld in de wielersport. Veel succes en vooral plezier in je nieuwe Team Lars .

  • Twan Hermens
    Geplaatst op 07:48h, 23 augustus

    Gefeliciteerd Lars Hohmann! Het grote werk gaat nu echt beginnen!

Geef een reactie