Nieuwe naamgevende sponsor 2021

Nieuwe naamgevende sponsor 2021

Vanaf komend seizoen zal zonnepanelenproducent SOLARWATT medenaamgever van Metec-SOLARWATT powered by Mantel worden.

Het teammanagement heeft voor 2021 een andere naamgevende sponsor gevonden. Vanaf 2021 wordt zonnepanelenproducent SOLARWATT mede hoofdsponsor en -naamgever bij de ploeg. Na 6 succesvolle jaren als mede-naamgevende sponsor doet technologiebedrijf TKH een stapje terug, maar blijft als sponsor aan de ploeg verbonden.

,,SOLARWATT is Duitse producent van zonnepanelen en wil de naamsbekendheid in Nederland en België vergroten’’, vertelt teammanager en hoofdsponsor Michel Megens. ,,SOLARWATT is in Tiel gevestigd en gaat samenwerken met hoofdsponsor Metec, dat voornemens is de duurzaamheid te verhogen door fietsenstallingen te gaan voorzien van zonnepanelen.’’

Over SOLARWATT Benelux
SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 400 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON. SOLARWATT is voor bijna 100 % in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW. Middels een hechte samenwerking met BMWi heeft SOLARWATT een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld. De volledige productie wordt uitgevoerd door slimme robots die zorgen voor een constante productie van hoge kwaliteit. Bovendien zijn alle onderdelen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Alleen een goed gecombineerd zonne-energiesysteem levert immers de hoogste opbrengst op!
Lees meer over SOLARWATT op hun website.

Geen reactie's

Geef een reactie