Opstelling CCC Tour

Opstelling CCC Tour

Vanaf Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag is er een ploeg actief in de Poolse etappekoers CCC Tour-Grody Piastowskie (UCI 2.2).
Het is voor de Metec-TKH-ploeg de eerste deelname aan de koers, die 50 edities Szlakiem Grodów Piastowskich heette. Naast de twee Poolse ProContinentale ploegen, CCC-Sprandi-Polkowice en VERVA-Active Jet, staan er voornamelijk Continentale en nationale wielerploegen aan het vertrek. Er zal worden gestreden om de oranje trui voor het algemeen klassement, de blauwe trui voor het bergklassement en de zwarte trui voor het puntenklassement. Er zijn ook nog een jongerenklassement en een ploegenklassement.

Opstelling CCC Tour
De samenstelling van de ploeg voor deze wedstrijd is: Johim Ariesen, Tijmen Eising, Jarno Gmelich Meijling, Jasper Hamelink, Jim Lindenburg, Jordi van Loon en Maarten van Trijp. De begeleiding van de ploeg is in handen van ploegleider Adri van Houwelingen, soigneurs Frans van den Bosch en Chris Metten en mechanieker Niels van der Kuur.

Etappeschema CCC Tour
De renners krijgen in Polen op donderdag eerst een opwarmend criterium voorgeschoteld, waarna ze vanaf vrijdag met de echte koers beginnen.
5 mei – Criterium Legnica 32 km (20 x 1,6 km.)
6 mei – 1: Chojnów – Zlotoryja (185,6 km.)
7 mei – 2: Glogów – Polkowice (117,0 km.)
8 mei – 3: Walbrzych – Dzierzoniów (162,0 km.)

Kijk voor meer informatie op de site: www.grody.com.pl

Geen reactie's

Geef een reactie