Opstelling Deens weekend

Opstelling Deens weekend

Komend weekend rijdt de ploeg in het kader van ‘Den Nordvestjyske Cykelweekend’ een drietal UCI 1.2-wedstrijden in Denemarken.

De samenstelling van de ploeg voor de drie wedstrijden is: Johim Ariesen, Jasper Hamelink, Stefan Kreder, Jim Lindenburg, Jordi van Loon en Arno van der Zwet. Dit zestal staat onder leiding van Adri van Houwelingen.

Opstelling Deens wielerweekendOp vrijdag 29 arpil starten de renners en de GP Himmerland Rundt. De zesde editie van de koers rond Aars telt 189,5 kilometer en 917 hoogtemeters. Na een paar grote lussen door de omgeving volgen er 5 plaatselijke rondes van 5,6 km.
Meer informatie op: www.gphimmerlandrundt.dk

De tweede dag brengt de renners de GP Viborg. Op 30 april krijgen de renners een wedstrijd van 198,1 kilometer voor de wielen. De wedstrijd die ook onverharde sectoren kent, wordt afgeslotene met 6 plaatselijke ronden van 6,2 km.
Meer informatie op: www.gpviborg.dk

De derde Deense rit is de Rent Liv Løbet in Skive op 1 mei. De derde is wel de kortste, slechts 177,7 wedstrijdkilometers, maar het terrein is het meest geaccidenteerd. Opnieuw wordt de finale verreden op een lokaal circuit. Rond Skive is dat een ronde van 7,3 kilometer dat zes keer moet worden afgelegd.
Meer informatie op: www.skive-loebet.dk

Geen reactie's

Geef een reactie