Opstelling Ster van Zwolle

pech in finale saaie ster

Opstelling Ster van Zwolle

Komende zaterdag wordt het nationale wielerseizoen afgetrapt met de Ster van Zwolle.

pech in finale saaie ster

Na een aantal jaren op de internationale wielerkalender te hebben gestaan is de Ster van Zwolle dit jaar weer een nationale klassieker. Deze keuze werd gemaakt omdat de openingsklassieker deel uit wilde blijven maken van de Topcompetitie en dat op deze manier alle deelnemende ploegen aan die serie wedstrijden ook startgelegenheid kunnen krijgen.

De route van de Ster van Zwolle is lichtelijk gewijzigd. Dit jaar worden zowel Wijhe als Raalte rechts laten liggen en gaan de renners na Windesheim direct richting Heino. Via de Lemelerberg is er dan een extra lusje dat het peloton via de Luttenbergring weer via de vertrouwde wegen naar de eerste doorkomst en ravitaillering in Zwolle brengt. De vervolglus over Ommen-Nieuwleusen-Hasselt is bekend, evenals de finale over de dijkensectie Genemuiden-Kampen-Zalk.

De ploeg bestaat uit: Johim Ariesen, Jasper de Laat, Tijmen Eising, Jasper Hamelink, Stef Krul, Jim Lindenburg, Dennis van der Horst en Maarten van Trijp. Zij krijgen de vakkundige begeleiding van ploegleider Adri van Houwelingen, verzorgers Roland Konings en Anton Tak en mechanieker Jeroen Wijngaard.

Kijk voor meer informatie op de site van de Ster van Zwolle.

Geen reactie's

Geef een reactie