Opstelling weekend keien en klimmen

Opstelling weekend keien en klimmen

Dit weekend worden in Nederland twee verschillende koersen verreden.

Op zaterdag staat de Zuidenveldtour (UCI 1.2) op het programma. Vanuit startplaats Dalen rijdt een internationaal peloton richting het nabij gelegen Nieuw Amsterdam. In de tussenliggende 197,4 km komen de renners een aantal Drentse keienstroken tegen.

Op de zondag rijden de mannen naar Zuid-Limburg om daar de Topcompetitie-wedstrijd Ton Dolmans Trofee te rijden. Vanuit start- en finishplaats Stein 180,1 kilometer door het heuvelland gereden. Onderweg komen de mannen tien beklimmingen tegen die samen een bergklassement vormen.

Opstelling
De ploeg voor de Zuidenveldtour bestaat uit de volgende renners: Tijmen Eising, Jarno Gmelich Meijling, Stef Krul, Jasper de Laat, Jim Lindenburg, Jelle Nieuwpoort en Danny van der Tuuk. Dezelfde renners rijden de Ton Dolmans Trofee, maar dan staat ook Dylan Bouwmans aan het vertrek. Op beide dagen is Adrie van Houwelingen de ploegleider van dienst. In Drenthe zit Jeroen Wijngaard bij hem in de auto en doen Roland Konings en Anton Tak de verzorging. In Limburg is Henk van Lunteren de verzorger en Huub van Weersch de mechanieker.

Kijk voor meer informatie op de site van de Zuidenveld Tour en op die van de Ton Dolmans Trofee.

Geen reactie's

Geef een reactie