Opstelling zondag 27 mei

Opstelling zondag 27 mei

Op zondag 27 mei strijden de mannen op drie fronten in evenzoveel landen om de zege.

Opstelling Circuit de Wallonie (UCI 1.2)
In de Belgische wedstrijd Circuit de Wallonie (UCI 1.2) hebben de mannen een zege te verdedigen. Vorig jaar wist Maarten van Trijp de 176,9 kilometer lange rit van en naar Mont-sûr-Marchienne op zijn naam te zetten.

De ploeg bestaat uit de volgende renners: Robbie van Bakel, Dylan Bouwmans, Jasper de Laat, Thijs de Lange, Jim Lindenburg en Jelle Nieuwpoort. De begeleiding is in handen van ploegleider Matthijs Delen, verzorgers Huub van Weersch en Chris Metten en mecanicien Mari van Venrooij.

Kijk voor meer informatie op de site van de organisatie.

Ronde van Zuid-Oost Friesland
Er start ook een ploeg in Appelscha voor de Ronde van Zuid-Oost Friesland. De renners krijgen ook daar 176,9 wedstrijdkilometers voor de wielen

De ploeg bestaat uit de volgende renners: Johim Ariesen, Tijmen Eising, Jarno Gmelich Meijling, Jasper Hamelink, Stef Krul en Danny van der Tuuk. Deze ploeg staat onder leiding van ploegleider Adri van Houwelingen, verzorger Henk van Lunteren en mechanieker Peter Nederlof.

Kijk voor meer informatie op de site van de organisatie.

David en Dennis rijden Parijs-Roubaix
David Dekker en Dennis van der Horst starten zondag in Parijs-Roubaix U23. In de kleuren van de nationale selectie zullen de de ‘Hel van het Noorden’ voor beloften bestrijden.

Geen reactie's

Geef een reactie