Olympia’s Tour in Tiel

DSC03551

Olympia’s Tourtocht op 25 maart in Tiel

Metec is hoofdsponsor geworden van Olympia’s Tour door Nederland, een internationale wielrenwedstrijd voor semiprofs, deze wedstrijd wordt gezien als opstap naar een profcontract. De 4e etappe op zaterdag 25 maart zal (na 2 doorkomsten) finishen in Tiel bij Metec voor de deur. Om van deze aankomst een succes te maken gaan we wat extra activiteiten organiseren met als doel veel publiek te hebben tijdens de finale van deze etappe.

 

Zorg dat je erbij bent!

Om zo veel mogelijk publiek te krijgen hebben we een aantal mooie activiteiten georganiseerd. Vindt u het leuk om een toertocht te fietsen? Dan is dit een mooie kans! Metec heeft voor deze feestelijke dag 3 gratis toertochten uitgezet (50, 75 en 100 km). De toertochten zijn voor mensen die het leuk vinden om op eigen gelegenheid een toertocht te fietsen  met behulp van een GPX route. De start en finish van de toertochten zullen bij Metec voor de deur zijn. Dit is ook de locatie waar de finish van de Olympia’s Tour zal zijn.

De deelnemers van de toertocht zijn vervolgens op tijd terug zijn zodat ze de finish van de Olympia’s Tour niet missen! Alle deelnemers van de toertochten zullen bij terugkomst voorzien worden van een gratis broodje hamburger en een drankje. Deelname is gratis en u kunt zich met het onderstaande formulier inschrijven. Na inschrijving ontvangt u een week van tevoren de GPX routes en kunt u deze in uw fietscomputer zetten zodat we op 25 maart gelijk van start kunnen gaan! En als je bent ingeschreven heb je na de tocht recht op een hamburger en wat drinken!

 

 

Geen zin om te fietsen? Geen probleem! 

Heeft u zelf niet de behoefte op de fiets op te stappen, maar vindt u het wel leuk om bij de finish van Olympia’s Tour aanwezig te zijn?

U bent van harte welkom om bij het wielerfeest aanwezig te zijn!

Programma

10:00 uur Wielerfeest geopend
10:30 uur  Start 100 kilometer toertocht
11:00 uur Start 75 kilometer toertocht
11:30 uur Start 50 kilometer toertocht
14:30 uur Einde toertocht
15:20 uur 1e doorkomst Olympia’s Tour
15:40 uur 2e doorkomst Olympia’s Tour
16:00 uur Finish 4e etappe Olympia’s Tour

Waar moet je zijn

Simon Stevinstraat 7, Tiel

Google Maps

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op het industrieterrein Kellen. Parkeren kan op de Morsestraat, Newtownstraat, Stephensonstraat.

Kom je met de fiets? Dan is er een grote bewaakte fietsenstalling op het terrein van Metec.

 

Gratis toegang!

Mensen die zich vooraf aanmelden ontvangen na de tocht een broodje hamburger en wat te drinken!

LET OP: Maximaal 500 deelnemers!

Meld je aan voor de toertocht en ontvang de gpx-routes een week voor het evenement via de mail!

    Volledige naam *

    E-mailadres *

    Afstand *