Seizoensopening 2022

Seizoensopening 2022

Op zondag 6 maart begint het seizoen 2022 met twee serieuze koersen.

Op de eerste koersdag van 2022 starten de mannen in twee verschillende UCI-koersen. Eén zestal gaat in België van start in de GP Jean-Pierre Monseré (UCI 1.1), terwijl een ander zevental in Friesland van start zal gaan voor de Visit Friesland Elfsteden Race (UCI 1.2).

GP Jean-Pierre Monseré

Vanuit start- en finishplaats Hooglede rijden de mannen een koers van 203,2 km, verdeeld over één ronde van 42,7 km, gevolgd door drie omlopen van 53,5 km. Onderweg moeten er verschillende heuvels overwonnen worden: Hoogledeberg, Ruidenberg, Lookhuisstraat en Gitsberg.

De ploeg bestaat uit: Huub Artz – Niels van Ekeren – Lars Hohmann – Roan Konings – Jaap Roelen – Thijs de Lange en Rens Tulner.

De begeleiding is in handen van: ploegleider Adri van Houwelingen, verzorgers Geert van Diepen en Toon Houtekamer, mecaniciens Jan de Bie en Michel Megens en buschauffeur Johan van der Velde.

Verdere informatie is te vinden op: https://www.gpmonsere.be

 

Visit Friesland Elfsteden Race

In Friesland rijden de mannen de Elfsteden Race. Op het menu staan 199,2 wedstrijdkilometers langs de bekende 11 steden. Opgesteld staan: Victor Broex, Axel van der Tuuk, Rick Ottema, Hartthijs de Vries, Tibor Del Grosso, Tim Marsman en Thomas Mijnsbergen.

Ploegleider Bart van Gog, coach Jens Voet, verzorgers Mari van Venrooij en Mike Bosch en mechanieker Huub van Weersch tekenen voor de begeleiding.

Kijk voor meer info op: https://www.elfstedenrace.nl

Geen reactie's

Geef een reactie