Solarwatt onze nieuwe hoofdsponsor, maar wat doen zij precies?

Solarwatt onze nieuwe hoofdsponsor, maar wat doen zij precies?

Solarwatt is sinds 1 januari 2021 nieuw als hoofdsponsor van het Metec-Solarwatt Continental Cyclingteam. Hiermee nemen zij de plek over als tweede naamgevende sponsor van het team. Maar wat is Solarwatt voor een bedrijf?

Solarwatt is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland. Solarwatt werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON.  Door de samenwerking met BMW heeft Solarwatt een van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld.

Solarwatt maakt centrale energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Dit doen zij met verschillende technologieën zoals glas-glas zonnepanelen en de MyReserve thuisaccu’s. Kwaliteit, rendement en service staan centraal bij het produceren en leveren van zonnepanelen door het in Tiel gevestigde Solarwatt. Sinds de oprichting heeft Solarwatt wereldwijd al meer dan 5 miljoen zonnepanelen verkocht.

 

Solarwatt laat je graag zien wat je met behulp van zonnestroom kunt besparen. In drie simpele stappen laten zij zien hoe je jouw huidige woning óf jullie nieuwe woning kan voorzien van een zonne-energiesysteem met hoogwaardige zonnepanelen. Daarna word je direct in contact gebracht met één van Solarwatt’s gecertificeerde installateurs bij jou in de buurt. Solarwatt is producent van zonne-energiesystemen. Dit houdt in dat zij met gecertificeerde dealers werken waarmee jij, als eindgebruiker, mee in contact kunt komen en vragen aan kunt stellen.

 

Met de Solarwatt premium partners die je kunt herkennen aan het premium certificaat ben je verzekerd van de beste expertise en de mogelijkheid tot de nieuwste zonnepanelen. Ook bij de Solarwatt premium partners staat advies op maat, kwaliteit en service hoog in het vaandel

Geen reactie's

Geef een reactie