Wattages, proteïne, interval en herstel!

Wattages, proteïne, interval

Wattages, proteïne, interval en herstel!

Een verslag van het trainingskamp vanuit het oogpunt van de sponsoren
Mallorca trainingHet zal je maar gebeuren, als fietsliefhebber 4 dagen samen optrekken met semiprofessionele wielrenners. Dat gebeurde 8 sponsoren van het Metec-TKH continental cycling team vorige week op het mooie eiland Mallorca.

Met een heerlijk zonnetje, pastalunches op het terras en een warm gezelschap vlogen de dagen voorbij. Na een uitgebreid ontbijt om 10:00 uur de fiets op. Gedurende toch zeker anderhalf uur fietsen werd de roep om een heerlijke cortado of een caffe americano overduidelijk groter. Zo nu en dan vergezeld van een stukje gebak natuurlijk, want je verbrandt nogal wat calorieën op zo’n dag, hè? Anderhalf uur later herhaalt dit ritueel zich voor een voedzame lunch. Snel de fiets op en het is alweer tijd voor een biertje. We hebben het gehaald!

Trainingskampdagboek dag 7: VleugelsDe kilometers en snelheden die de sponsoren per dag haalden, stonden natuurlijk in de schaduw van wat de renners presteerden. Maar wat hebben we ons best gedaan, vooral in het compenseren en weer op adem komen, vanzelfsprekend met de geneugten die het leven ons te bieden heeft.

De sponsoren zijn klaar voor het wielerseizoen, de renners hebben ons laten zien dat zeker ook te zijn. Het is een mooi team.

Succes mannen!

Geen reactie's

Geef een reactie