Combi Isolatie Tholen

combi-isolatie

Combi Isolatie Tholen

Brandwerende en akoestische isolatie wanden en dekken Combi Isolatie is een gerenommeerd isolatiebedrijf, gevestigd op Tholen sinds 1980 en gespecialiseerd in o.a. de verzorging c.q. engineering van isolatie werkzaamheden, het leveren en aanbrengen van verschillende isolatie systemen voor de jachtbouw en de scheepsbouw, het isoleren van koelinstallaties en vriesinstallaties, het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Naast isolatiewerkzaamheden t.b.v. de jachtbouw en de scheepsbouw is Combi Isolatie Tholen ook gespecialiseerd in isolatie ten behoeve van industriële projecten en projecten in de utiliteit.

 

Voor zowel de jachtbouw, de scheepsbouw, de industrie als de utiliteit verzorgt Combi Isolatie de engineering. Combi Isolatie levert ook complete isolatie pakketten , inclusief transport naar binnen- en buitenland, indien nodig en gewenst met ondersteuning van een supervisor.

 

Beloftes houden en waarmaken, afspraken nakomen, goede kwaliteit leveren en 24/7 beschikbaar zijn voor de klant zijn de belangrijkste speerpunten van Combi Isolatie.

 

Combi Isolatie Tholen is VCA* 2008/5.1 gecertificeerd en daarmee gekwalificeerd om op elke locatie te werken.

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren