Continental Car Parks

Continental car parks

Continental Car Parks is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bovengrondse parkeervoorzieningen.

 

Mobiliteit, bereikbaarheid en dus ook parkeren zijn vraagstukken waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Of u nu eigenaar, ontwikkelaar of exploitant bent: iedereen heeft te maken met groeiende parkeerbehoeftes. Het is een feit dat ruimte schaars is en dat het aantal auto’s toeneemt. De hierdoor ontstane parkeerproblematiek vraagt om inventieve parkeeroplossingen. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid is toch het eerste en laatste contactmoment met uw locatie en bepaalt voor een groot deel uw imago!

 

De ervaring van Continental Car Parks is dat ieder parkeervraagstuk uniek is. Onze ervaring leert ook dat elk parkeervraagstuk uiteindelijk op te lossen is binnen de context van functionele, financiële en architectonische aspecten. Of het nu gaat om de uitbreiding van een bestaand parkeerterrein middels een parkeerdek, een tijdelijke parkeergarage of een geïntegreerde parkeervoorziening.

 

Wij kunnen adviseren, realiseren en exploiteren maar ontwikkelen de parkeeroplossingen altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. In de visie van Continental Car Parks staat de “P” namelijk niet alleen voor Parkeren of Parkeersystemen, maar vooral voor Partnership. Parkeer uw parkeervraagstuk daarom bij Continental Car Parks!

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren