Dozon-bouwtechniek

dozon

Dozon-bouwtechniek

Dozon Bouwtechniek BV is de Bouwtechnische groothandel voor oost, midden en noord Nederland, gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. We hebben vestigingen in Doetinchem, Ede, Enschede, Haaksbergen, Lichtenvoorde, Tiel, Veenendaal en Zevenaar. Ons kantoor en centraal magazijn vindt u in Doetinchem.

 

Met meer dan 70 medewerkers in de groep leveren wij ruim 30.000 artikelen uit voorraad binnen 24 uur aan onze klanten in de aannemerij, interieurbouw, kozijnenindustrie en installatie & montage. Wij zijn specialist in hang- en sluitwerk. Ook kunt u bij ons terecht voor gereedschap, machines, bevestigingsartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Dozon faciliteert als vooruitstrevende groothandel voor de professionele bouwwereld en haar aanverwante branches. Onze onderscheidendheid zit hem in onze meedenkkracht, zowel op toepassings- als op voorraadniveau. Hierdoor verzekeren wij klanten van de juiste oplossing op het juiste moment, zodat een ongestoord productieproces voor hen gewaarborgd is. Onze slogan is niet voor niets: Dozon. Overal aan gedacht.

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren