Mantel.com

mantel

Mantel.com

Mantel bestaat sinds 1938, van onze eerste vestiging in Arnhem-Noord zijn we nu uitgegroeid tot een organisatie met vier vestigingen in Arnhem en Elst. We zijn actief in zowel fietsen als scooters, maar ook in de verkoop van specifieke Race en ATB onderdelen, zowel online als offline.

 

De laatste jaren zijn we hard gegroeid, heel hard zelfs. Hierdoor verwelkomen we jaarlijks vele nieuwe collega’s. Hierdoor wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, onze visie begrijpt en ons concept kan uitdragen.

 

Mantel is groot geworden door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, niet te snel, niet al onze ideeën zijn direct goed. Maar we durven en we doen. We maken fouten, leren ervan en worden steeds beter. We zijn ervan overtuigd dat dit de snelste weg is naar succes.

 

Ons doel is de ultieme fiets- en scooterbeleving te creëren, door de juiste producten voor de juiste prijs aan te bieden in een prettige, sfeervolle en professionele omgeving.

 

Om dit te bereiken maakt ons team van inkopers een eigen Mantel-selectie uit nieuwste producten en ontwikkelingen, die onze fabrikanten en importeurs elk jaar weer uitbrengen.

 

Binnen deze selectie letten we dan vooral op de volgende aspecten:

  • Goede prijs – kwaliteit verhouding
  • Voldoende keus binnen de verschillende segmenten
  • Goede prijsopbouw binnen ons assortiment
  • Goede garantie voorwaarden

Maar een goed assortiment maakt nog geen goede winkel, het verschil wordt gemaakt door onze medewerkers. Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Dat is voor ons heel belangrijk en waardevol. Het maakt dat we betrokken zijn en altijd bereid zijn dat extra stapje te zetten. We doen wat we beloven. En we luisteren, staan open voor kritiek.

 

We hopen dat u dit kunt zien, zelf ervaart en ook kunt waarderen, tenslotte moet een ervaring met Mantel perfect zijn die smaakt naar meer!

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

In de media

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren