Gaertner Grafisch werk

gaertner

Gaertner Grafisch werk

Het ontwerpen van professionele, kwalitatieve en uiteraard creatieve oplossingen is wat Gaertner Grafisch werk doet. Luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en samen op zoek gaan naar de juiste keuze is voor mij de basis van het succes. Het geeft mij de mogelijkheid om te doen waar ik goed in ben. Door middel van vormgeving communiceren… helder en sprekend.

 

Grafisch ontwerp, complete huisstijlen, websites, logo’s en huisstijltoepassingen. Door mijn ervaring en contacten kan ik uw opdracht snel en nauwkeurig invullen. Om kwaliteit te waarborgen kan ik u het hele proces van ontwerp tot productie uit handen nemen. Gaertner grafisch werk heeft een breed netwerk van professionals die allen hun eigen specialiteit hebben. Van drukkers tot tekstschrijvers, van webbouwers tot fotografen.

 

Ik ben sterk in het verder professionaliseren van de communicatie door het gebruik van aansprekende vormgeving. Daarbij speelt ook de keuze van materiaal, fotografie en het gebruik van de toepassingen een grote rol.

 

Gaertner grafisch werk heeft een gevarieerd klantenbestand dat reikt van onderwijs tot retail en heeft de meest uiteenlopende opdrachten vervuld. Gaat u er maar gerust vanuit dat niets onmogelijk is. Een selectie van mijn werk kunt u bekijken onder het knopje portfolio. Beelden zeggen in deze meer dan woorden.

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren