Iveco Schouten

Iveco Schouten

Iveco Schouten is dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met vestigingen in Almkerk, Giessen, Tiel, Tilburg, Utrecht, Alblasserdam, Spijkenisse en Amsterdam.

 

Als geen ander weten wij bij IVECO Schouten hoe belangrijk onderhoud en service is voor uw bedrijfswagens. Als officieel merkdealer van IVECO & Fiat Professional willen wij onze klanten laten rijden in betrouwbare bedrijfswagens en tegen zo laag mogelijke kosten. Hoe dan? Door inzet van hoogwaardige materialen en deskundige monteurs waarmee we u als klant en partner kunnen ontzorgen en ondersteunen.

 

IVECO Schouten biedt een totaalconcept van sales, aftersales, financiering, reparatie- en onderhoudscontracten, vervangend vervoer en specifiek technische oplossingen. Als uw partner voor duurzaam transport adviseren wij u zo goed mogelijk op het gebied van toekomstbestendige transportoplossingen. Zo zijn wij bijzonder trots op onze alternatieve brandstoffen CNG & LNG waarmee wij u duurzaam vooruit kunnen helpen en bieden wij een 24/7 service waarmee we optimale uptime garanderen.

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren