Nout Profile Tyrecenter

Nout Profile tyrecenter

In 1986 startte Arie Nout zijn onderneming aan de Rijksstraatweg in Geldermalsen. Onder de naam Bandenservice Nout leverde hij banden en wielen aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. Arie Nout werd bijgestaan door zijn broer Roeland en door Bert van Kranenburg; beiden nog altijd werkzaam binnen het bedrijf.

 

Bandenservice Nout groeide en werd een bekende naam in Geldermalsen en omgeving. In 1992 vond Arie Nout dat het tijd was voor een nieuwe stap. Bandenservice Nout sloot zich aan bij Profile Tyrecenter, de grootste allround autoserviceketen van Nederland met nu bijna 200 vestigingen. Alle ondernemers zijn zelfstandig; dus mensen die van nature net iets harder lopen voor hun klanten.

 

In de jaren 90 maakte Profile Tyrecenter Nout een aanzienlijke groei door. Naast de hoofdlocatie aan de Bosmanskamp in Geldermalsen werden twee nieuwe vestigingen geopend; in Zaltbommel en Leerdam. De werkplaatsen zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur waardoor klanten kunnen rekenen op een innovatieve service. Denk aan tyre-matchen, sipen en herprofilering. Het stralen en coaten van velgen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ook worden moderne ICT-oplossingen gebruikt waar klanten van profiteren. Tevens beschikken alle vestigingen over de kennis en apparatuur om compleet onderhoud uit te voeren aan personenauto’s en lichte bestelauto’s.

Het specialisme van Profile Tyrecenter Nout wordt bevestigd door verschillende certificaten zoals Bovag, ISO 9001 en Vaco. Inmiddels heeft de organisatie zo’n veertig medewerkers in dienst.

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren