BMC Switzerland

BMC

BMC Switzerland

Engineering for Excitement

 

BMC staat voor Bicycle Manufacturing Company.

 

Bij BMC doen we ‘excitement research’. Belevenisresearch. Wij geloven niet in conventies. Wij slaan andere wegen in. Niet om anders te zijn, maar om het juiste te doen: het juiste om de gebruikers van onze fietsen de ideale fietsbeleving te geven en ze met het meeste plezier te laten rijden. In de stad, tijdens wedstrijden of op de trails.

 

BMC is onderzoek naar excitement.

 

Bij BMC betekent onderzoek en ontwikkeling ook dat voortdurend alles opnieuw ter discussie wordt gesteld. Dit is een essentieel onderdeel van de BMC-filosofie. Alleen originele denkers komen ergens anders terecht dan waar de stroom ze heen voert. Hoe kunnen we functie en design samenvoegen tot zelfstandigheid? Kunnen we een pure en tegelijk comfortabele racefiets ontwikkelen? Waarom geen high-end fietsen produceren in Zwitserland? Ter discussie stellen betekent ook de bereikte resultaten testen volgens de hoogste normen: de fiets wordt aan de zwaarste test onderworpen om vervolgens op basis van de feedback van BMC Racing Team-rijders als Cadel Evans, wereldkampioen wegwielrennen 2009, of Roger Rinderknecht de details verder te perfectioneren. Dat alles gebeurt met Zwitserse degelijkheid en nauwkeurigheid.

 

BMC is Zwitserse precisie.

 

BMC denkt mondiaal en werkt in Zwitserland. En wel in Grenchen, de plaats die bekend is van de uurwerken die het begrip ‘Zwitserse precisie’ belichamen. Deze precisie en liefde voor details is ook terug te zien in onze fietsen.

BMC is stijl.

 

Wij maken en ontwikkelen fietsen. En niet zomaar fietsen. BMC maakt eigenzinnige fietsen. Men kan zelfs stellen dat een BMC herkenbaar, zelfs als op het frame geen kleur en merk te zien zijn. Het BMC-design spreekt voor zich. Het merk blijft verre van de inwisselbaarheid van de huidige markt.
BMC rijdt. Dagelijks.Wij zijn thuis in de Zwitserse Jura. Bij BMC is er niemand die niet de trails en de passen op en neer vliegt, die geen triatlonafstanden overwint of pumptracks doorploegt. Wij weten waarover we praten. We leven het.

 

BMC is er voor liefhebbers.

 

Voor mensen die het fijn vinden als dingen werken. Als je met een vergrootglas dichterbij kunt komen en de liefde voor details ontdekt. Voor liefhebbers van schoonheid die van goed design houden. Voor individualisten met een hang naar perfectie. Zoals wij.

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren