Tacx

Tacx

Tacx

Fietsen als passie, Topsport als inspiratie
Tacx moet je voelen

 

‘Tacxen’ is een begrip geworden onder renners over de hele wereld. Rijden op de Tacx trainer is de perfecte manier om kracht en conditie te verbeteren. Ook bij slecht weer of in de winter biedt ‘de Tacx’ uitkomst binnenshuis, zodat er altijd kan worden gefietst. Want een dag niet gefietst, is een dag niet geleefd.

 

Tacx deelt de passie voor de wielersport met jou. Werk aan je conditie, verbeter je tijden, groei naar de toppen van je kunnen: op Tacx kun je rekenen. Jij de training en de discipline, wij het materiaal en de mogelijkheden. Onze inspiratie halen we bij topsporters met ambitie. Kampioenen als Fabian Cancellara en Alberto Contador nemen alleen genoegen met het beste, ook zij rijden zich voor grote wedstrijden en tijdritten altijd warm op de Tacx trainer.

 

Tacx maakt al decennialang vooruitstrevende producten van hoge kwaliteit. Onze Virtual Reality trainers en de bijbehorende softwareprogramma’s en wielerfilms zijn uniek in hun soort en zorgen voor onbegrensd entertainment in virtuele werelden. Ook onze ergotrainers, fietstrainers, rollenbanken, montagestandaards, fietsgereedschappen, bidonhouders en bidons, ze komen allemaal voort uit onze passie voor de sport. Dat voel je. Fiets met Tacx en je merkt dat je elke dag beter wordt.

Aanvullende informatie

website: klik hier voor de website

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren