Sponsorgroepen

Sponsorgroepen

Naast individuele sponsoring kent het Metec-TKH Continental Cyclingteam ook de mogelijk van sponsorgroepen, individuele sponsors kunnen binnen een sponsorgroep hun commerciële krachten bundelen en gezamenlijk gebruik maken van de sponsormogelijkheden van het cyclingteam.

Maritime.nu

Onder de naam Maritime.nu sponsoren een zevental sponsors gelieerd aan de scheepsbouw het Metec-TKH Continental Cyclingteam. Deze sponsors zijn Den Breejen Shipyard uit Hardinxveld Giessendam, Combi Isolatie uit Tholen, Teamco Shipyard uit Heusden, Climalogic uit Dordrecht, Willemsen Interieurbouw en scheepsbetimmeringen uit Bemmel, Seko scheepselectrotechniek uit Hardinxveld Giessendam en Veth Propulsion uit Papendrecht. Deze sponsorgroep is sinds 2015 verbonden aan onze ploeg en organiseert jaarlijks fietsdagen voor de klanten van de zeven individuele sponsors, uiteraard met medewerking van renners en begeleiding van het cyclingteam. Klanten van de deelnemende sponsors komen op deze dagen in contact met klanten van de andere deelnemende sponsor, een unieke vorm van samen de markt bewerken.

TeamCo
den-breejen
climalogic
willemsen
veth
combi-isolatie
logo-seko

TKH Group NV

Medenaamgever TKH Group is een internationaal opererende groep ondernemingen, die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions. De TKH kerntechnologieën vision & security, communicatie, connectivity en productiesystemen worden met elkaar verbonden tot totaalsystemen en totaaloplossingen in de Solutions business-segmenten en de daarmee samenhangende gedefinieerde verticale groeimarkten. Door deze samenhang streeft TKH een vergaande synergie na tussen de bedrijfsonderdelen. Deze sponsorgroep is sinds 2012 verbonden aan onze ploeg en organiseert eveneens jaarlijks een fietsdag voor haar klanten.

 

Mextal
Observatie, bewaking, beeldcommunicatie, sociale alarmering en videocare voor intramurale zorg en thuiszorg. Mextal is al jarenlang een betrouwbare partner voor organisaties in de gezondheidszorg.

 

Commend
Commend is de wereldleider in communicatie- en beveiligingsoplossingen voor de bescherming van mensen en gebouwen.

Commend
tkh-parking-solutions
mextal
flexposure
parking-protection

In de media

Je kunt ons vinden op

Recente tweets

Onze sponsoren